Mozart

Barlinek is een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van gelaagde houten vloeren en met een productie van ruim 12 miljoem m² per jaar. Daardoor hoeft u zich over de kwaliteit geen zorgen te maken. Maak nu kennis met de prachtige visgraat collectie met het innoverende CrossLock systeem… geen linkse en rechtse planken meer!

Ongekende kwaliteit

Als een fabrikant met een historie die teruggaat tot het jaar 1900 en in 2020 meer dan 12 miljoen m2 produceert en verdeeld in meer dan 50 landen, dat moet het gewoon goed zijn, geen twijfel mogelijk. Alles klopt bij Barlinek en van het begin tot het eind hebben ze alles in eigen beheer. Van de boom tot het moment dat de vloer in een mooie en goede verpakking de fabriek verlaat, alles wordt met de grootste zorg en perfectie uitgevoerd.

Specificaties

Echt hout
Ja
Totale dikte
13 of 14mm
Slijtlaagdikte
2,5mm
Totaal gewicht
5,66kg / m²
Installatiemethode
Zwevend/vol verlijmd
Sluitsysteem
Lock (geen L+R)
Formaattype
Visgraat
Artikelen per doos
7
Oppervlakte per doos
0,50 of 0.65m2
RC-waarde
0.092 of 0.100 K/W

15 miljoen bomen

Barlinek heeft een groot hart voor de natuur en heeft diverse programma’s met betrekking tot milieubescherming en ecologisch onderwijs. Sinds het jaar 2000 voert het bedrijf het ‘one for one’ programma uit, waarbij het planten van één boom wordt medegefinancierd voor elk gekocht pakket van Barlinek vloerdelen gemarkeerd met een logo van dit pro-ecologische initiatief. Het klantenbos van Barlinek telt 20 jaar later al bijna 15 miljoen bomen!

Andere vloeren ontdekken?

Vergelijkbare producten

Vraag een proefstaal aan voor Mozart
Staal aanvragen

Vind een dealer

Vul hier uw email en postcode in en wij voorzien u van de dichtsbijzijnde Barlinek dealer. Niet alle dealers hebben de volledige collectie in huis, daarom personaliseren wij graag uw aanvraag.

Gratis staal toegevoegd

Je kunt to maximaal drie proefstalen aanvragen. Wel kun je zoveel fatvorieten toevoegen als je wil. Ga naar bestellen of kijk gerust verder!